Matematik
Halløj, mangler lidt hjælp
25. januar 2008 af
KajaWestergaard (Slettet)
I min emneopgave står der:
Beregning af nulpunkter – herunder faktorisering (to tal gangen sammen giver nul, så..)
Da jeg ikke kan finde noget om det i bogen, som giver en sammenhæng med mine notater, ville jeg prøve her :)
Håber virkelig i kan hjælpe..
Beregning af nulpunkter – herunder faktorisering (to tal gangen sammen giver nul, så..)
Da jeg ikke kan finde noget om det i bogen, som giver en sammenhæng med mine notater, ville jeg prøve her :)
Håber virkelig i kan hjælpe..
Svar #1
25. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Et eksempel:
x³-x=0 Sæt x udenfor en parentes (faktorisering)
x(x²-1)=0 Benyt nul-reglen
x=0 v x²-1=0
x=0 v x=1 v x=-1
x³-x=0 Sæt x udenfor en parentes (faktorisering)
x(x²-1)=0 Benyt nul-reglen
x=0 v x²-1=0
x=0 v x=1 v x=-1
Svar #2
26. januar 2008 af KajaWestergaard (Slettet)
Hvordan kan jeg redegøre for hvad faktorisering er ??
Evt. eksempler på tal der kan faktoriseres??
Evt. eksempler på tal der kan faktoriseres??
Skriv et svar til: Halløj, mangler lidt hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
