Matematik

POTENSFUNKTIONER

26. januar 2008 af mary45 (Slettet)
HEJ..

En potensfunktion er givet ved y=4x^3

spørgsmålet er:

Hvor mange procent vokser y med, hvis x vokser med 15%

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2008 af Matkaj

Prøv f.eks. at indsætte x = 100 og dernæst x = (100*1.15) og se hvor mange % y stiger herved.

Skriv et svar til: POTENSFUNKTIONER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.