Matematik
potensfunktioner
27. januar 2008 af
mary45 (Slettet)
En potensfunktion er givet ved y=4x^3
spørgsmålet er:
Hvor mange procent vokser y med,hvis x vokser med 15%
spørgsmålet er:
Hvor mange procent vokser y med,hvis x vokser med 15%
Svar #1
27. januar 2008 af tal-pædagog (Slettet)
52,0875 %
Udregning: (1+15%)^3-1 = 0,520875 som derpå omregnes til procent. Har vi ikke haft den før?
Udregning: (1+15%)^3-1 = 0,520875 som derpå omregnes til procent. Har vi ikke haft den før?
Svar #3
27. januar 2008 af mary45 (Slettet)
JOO... har sendt den før.-.
det var den forkerte opgave
men tak for hjælpen
det var den forkerte opgave
men tak for hjælpen
Skriv et svar til: potensfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
