Matematik
Halveringskonstanten
27. januar 2008 af
geschwin (Slettet)
Heej (:
Nogen som kan hjælpe?
En eksponentielt aftagenden funktion er givet ved
f(x)=100*e^-0,2t
Bestem halveringskonstanten?
Hvordan gør man det?
På forhånd tak!
Nogen som kan hjælpe?
En eksponentielt aftagenden funktion er givet ved
f(x)=100*e^-0,2t
Bestem halveringskonstanten?
Hvordan gør man det?
På forhånd tak!
Svar #2
27. januar 2008 af dnadan (Slettet)
#0
Husk i øvrigt parentesen:
f(t)=100*e^(-0,2t)
samt den korrekt variabel. Du har skrevet f(x), mens det er f(t)
Husk i øvrigt parentesen:
f(t)=100*e^(-0,2t)
samt den korrekt variabel. Du har skrevet f(x), mens det er f(t)
Skriv et svar til: Halveringskonstanten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
