Matematik
Beregning af trekant ABC
28. januar 2008 af
Niclas90 (Slettet)
er lidt på afveje her så det kunne være rart og vide om jeg gør det rigtigt
"i trekant ABC er vinkel A=28,74grader, c = 4,86 og vinkelhalveringslinjen Va = 4.38. beregn de ukendte stykker i trekanten"
nogen der ved hvordan jeg skal starte med den her kan slet ikke gribe den an ?
-tak
"i trekant ABC er vinkel A=28,74grader, c = 4,86 og vinkelhalveringslinjen Va = 4.38. beregn de ukendte stykker i trekanten"
nogen der ved hvordan jeg skal starte med den her kan slet ikke gribe den an ?
-tak
Svar #1
28. januar 2008 af Jesper-rod (Slettet)
hvis vi kalder punktet hvor Va skær siden a for E
i trekant ABE kender to sider og en vinkel: find B
i trekant ABC kender du nu A, B og c: find resten
i trekant ABE kender to sider og en vinkel: find B
i trekant ABC kender du nu A, B og c: find resten
Skriv et svar til: Beregning af trekant ABC
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
