Matematik
Lidt hjælp tak
30. januar 2008 af
Funkyknas (Slettet)
har fået 3 opgaver jeg har svært ved .
1)
Betragt den eksponentiele udvikling y=5*1.12*
Hvor mange procent vokser funktionsværdien når x vokser med 1.
Bestem den fremskrivningsfaktor der svarer til en x-tilvækst på 2.
Hvad er den procentvise y-tilvækst.
2)
En ekspontiel udvikling y=b*a* vokser med 40% på. x-enhed.
Bestem grundtallet a. Hvor mange procent vokser y når x vikser med 3?
3)
Betragt den ekspontielle udvikling der har grundtal a=2 , og som opfylder at når x=3 er y=15. Hvad er y når x=4? Og når x=4? og når x=2
1)
Betragt den eksponentiele udvikling y=5*1.12*
Hvor mange procent vokser funktionsværdien når x vokser med 1.
Bestem den fremskrivningsfaktor der svarer til en x-tilvækst på 2.
Hvad er den procentvise y-tilvækst.
2)
En ekspontiel udvikling y=b*a* vokser med 40% på. x-enhed.
Bestem grundtallet a. Hvor mange procent vokser y når x vikser med 3?
3)
Betragt den ekspontielle udvikling der har grundtal a=2 , og som opfylder at når x=3 er y=15. Hvad er y når x=4? Og når x=4? og når x=2
Skriv et svar til: Lidt hjælp tak
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
