Matematik

Differentiering

30. januar 2008 af Bruger88 (Slettet)
Hej er dette rigtigt:

f(x) = sqrt(x) + 4/x
f'(x) = 1/ 2 sqrt(x)
f(0) = sqrt(0)+ 4/0 = 0
f'(0) = 1 / 2 sqrt(0) = 0

Svar #1
30. januar 2008 af Bruger88 (Slettet)

Jeg skal beregne den værdi af x, for hvilken f har minimum. Skal jeg så ikke først sætte den lig med nul og så lave en monotonilinje?

Svar #2
30. januar 2008 af Bruger88 (Slettet)

Lige en rettelse til f'(x): 1/ 2 sqrt(x) -4/x^2

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2008 af mathon

BEMÆRK!!!

f(x) = sqrt(x) + 4/x OG Dm(f) = ]0;oo]

Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.