Matematik
afstand mellem punkter
31. januar 2008 af
Molinus (Slettet)
jeg skal beregne afstanden |AO|
har prøvet nogel forskellige formler, men det kan ikk passe det resultat jeg har.
håber nogel kan hjælpe mig lidt igang...
har prøvet nogel forskellige formler, men det kan ikk passe det resultat jeg har.
håber nogel kan hjælpe mig lidt igang...
Svar #2
31. januar 2008 af Molinus (Slettet)
synes bare ikke det kan passe. mine punkter hedder (-2,1) og (3.095,6.286)
på min ret præcise tegning skulle der være ca. 7.5 imellem, men jeg kommer slet ikke i nærheden af dette?
på min ret præcise tegning skulle der være ca. 7.5 imellem, men jeg kommer slet ikke i nærheden af dette?
Svar #3
31. januar 2008 af Danielras (Slettet)
Det passer da ganske fint:
|AB|= sqrt( (-2-3.095)^2+(1-6.286)^2)
|AB|= sqrt( (-5.095)^2+(-5.286)^2)
|AB|= sqrt(25.959025+27.941796)
|AB|= sqrt(53.900821)
|AB|= 7.341717851
|AB|= sqrt( (-2-3.095)^2+(1-6.286)^2)
|AB|= sqrt( (-5.095)^2+(-5.286)^2)
|AB|= sqrt(25.959025+27.941796)
|AB|= sqrt(53.900821)
|AB|= 7.341717851
Skriv et svar til: afstand mellem punkter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
