Fysik
Bølge
31. januar 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Hvis man skal beregne en bølges frekvens, og man får angivet at bølgen har en periode på 0,035s, hedder regnestykket så ikke:
f=1/T <=>
f=1/0,035s = 28,57
f=1/T <=>
f=1/0,035s = 28,57
Svar #2
31. januar 2008 af Lisa02 (Slettet)
hvad er enheden?
Hvis man skal skrive det korrekt op:
f = 1/T
f = 1/0,035s = 28,57 Hz
Hvis man skal skrive det korrekt op:
f = 1/T
f = 1/0,035s = 28,57 Hz
Skriv et svar til: Bølge
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
