Matematik
Matematik - Hjælp til trekant (haster)
31. januar 2008 af
LulliexD (Slettet)
HEJJ .. Jeg har en opgave som jeg virkelig ikke kan forstå, ?! , den handler om en trekant, bla. bla. bla. anyways denn er her;
- I Trekant ABC er:
A = 47°
b = 4
|BH| = 3, hvor H er fodpunkt af højden fra B.
- beregn a ..
- Nogle som meget megeet meget nemt kan forklare mig hvad jeg skal?, skal garanteret bruge noget cos, sin eller tan, (som jeg selvfølgelig ikke er god til)..
Mange tak :)
- I Trekant ABC er:
A = 47°
b = 4
|BH| = 3, hvor H er fodpunkt af højden fra B.
- beregn a ..
- Nogle som meget megeet meget nemt kan forklare mig hvad jeg skal?, skal garanteret bruge noget cos, sin eller tan, (som jeg selvfølgelig ikke er god til)..
Mange tak :)
Svar #1
31. januar 2008 af mathon
c*sin(A) = |BH|
c = |BH|/sin(A) = 3/sin(47°)
a^2 = b^2+c^2-2*b*c*cos(A)
c = |BH|/sin(A) = 3/sin(47°)
a^2 = b^2+c^2-2*b*c*cos(A)
Svar #2
31. januar 2008 af LulliexD (Slettet)
mathon - kan rigtig godt lide din hjælpsomhed!
- men seriøst, dette som du bare skriver ned, hjælper mig (desværre) ikke videre, jeg vil hverken have facit, udregninger eller en masse "talogbogstaver", vil meget gerne "lære" noget af alt dette, hvis du evt. kunne sætte lidt flere ord på, bl.a. trin efter trin, tror jeg nok jeg vil få lidt mere gavn af, og ja - man kan nu desværre hellere ikke være god til alt ting. Håber ikke du tager dette for tungt :)
LulliexD ..
- men seriøst, dette som du bare skriver ned, hjælper mig (desværre) ikke videre, jeg vil hverken have facit, udregninger eller en masse "talogbogstaver", vil meget gerne "lære" noget af alt dette, hvis du evt. kunne sætte lidt flere ord på, bl.a. trin efter trin, tror jeg nok jeg vil få lidt mere gavn af, og ja - man kan nu desværre hellere ikke være god til alt ting. Håber ikke du tager dette for tungt :)
LulliexD ..
Svar #5
31. januar 2008 af LulliexD (Slettet)
Takker :)
- men bliver lige nødt til at spørge, hvorfor du bruger cosinusrelationerne, fremfor sinusrelationerne ..
- men bliver lige nødt til at spørge, hvorfor du bruger cosinusrelationerne, fremfor sinusrelationerne ..
Skriv et svar til: Matematik - Hjælp til trekant (haster)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
