Fysik
bølge
01. februar 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med følgende opg.
Jeg skal berene bølgelængden. Lys fra en laser sendes mod et gitter med gitterkonstanten 1,67×10^-6m. Afbøjningsvinklen til 2.orden er 49,3°.
lambda=(d*Sin)/n <=>
lambda=(1,67*10^(-6)m)/2 <=>
lamda=6,33042^(-7)
lambda=6,3304^(-7)*10^9
jeg går i stå her, min lommeregner er også gået ud - kan ikke regne opg. færdig
Håber på hjælp, skal afleveres om lidt
Jeg skal berene bølgelængden. Lys fra en laser sendes mod et gitter med gitterkonstanten 1,67×10^-6m. Afbøjningsvinklen til 2.orden er 49,3°.
lambda=(d*Sin)/n <=>
lambda=(1,67*10^(-6)m)/2 <=>
lamda=6,33042^(-7)
lambda=6,3304^(-7)*10^9
jeg går i stå her, min lommeregner er også gået ud - kan ikke regne opg. færdig
Håber på hjælp, skal afleveres om lidt
Svar #2
01. februar 2008 af mathon
lamda = 6,33042*10^(-7) m
lambda = 6,3304*10^(-7)*10^9 nm = 6,3304*10^2 nm = 633,04 nm
lambda = 6,3304*10^(-7)*10^9 nm = 6,3304*10^2 nm = 633,04 nm
Skriv et svar til: bølge
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
