Matematik

trekant

02. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)
http://peecee.dk/upload/view/94955

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2008 af josemaria (Slettet)

ïö+'_ÓJg*=_v›†·Ä·ÙB<—yâº(ó{ ÎO ‰x<°…PÞúÉü§ªø$L}‹åªÚh}tY@ÚëçI¼oª:§¼­¢N5‘ðµ¬ÒJßÝõBx¶ÔYú(J.߯Óú-t{uMþw§ Ã0¼÷ºsG¯­*:óp^§ðç!š9+êRïÚ–6êÞ bpÜ?[ÛWÅ|wÐÝøèwÛdƒXÞZñ—WfQêØ=ýçí)5—Òm ©RÒ¤¢¹pÁ 9¼·’H8Ð{)Ð{2‹Yù”t~Ò²ƒd6dÇ¿,P–»o6Kñâêý“´ni6¬] ùýØä­%©,J ú7t{„V9r׈´=]${󆲫ÝHœ9£É évjŸ¶;61ÕÚß×8o H"g‡²á&˱5iAçQþwì -$Yü>•ù²"ŽqÂel÷DÐvÉ ߪ WágFÅÒ]墷Ù¥£°­†ÒbtX5Й۪fžZÐïøšÄä@` 7XR‚ÄÈc¡øÒô:q½ö:»¾Ôy©Ö§¶8]Hóx
Zï~ÎfßxG¯3òä1Ÿ£š ãægž&Qî2¥ë6¾CŠć§‚n˜Cr Üý¡?§;³ú°'SJþ³ü;¥¥gM²úØ.’ç³(¼×ºGzd/¬¼{ÂÁÀ¾5ÆìO^Ç.uÍ?wy¶/Ï/Ñ’ís¼_(=€ Ù[ö{¸ÑÄ2XšºŽhÂÑÚߤ¹QÞQ-5ÙJ [K…ŽÏ:%µë…6Š„µ>nÍ&o´ÔFÛñ¤V®­å‘©^câ/ôK¥ú§}Qze79¡Ïȍjʉ¶—gÏí?zeüÍ:I‰¿ùø¬ëyžOI›?ô
†‡_v÷JÝû\YØk—\ŠNÜû+£O¾lvæîTš{àà;±ôÅ9Kyzz¼½àä#'Ȳ O™E+’s2Yz–³UŒ÷gû !ýkµ
òªa š\L.ú´&e´U ajXY“†GÈ¢6>gC{CGqFÔcEt‘+ÇY)^¹1¨C‹¨ÃZ
—–ß­»Ë–BÂ6¥Ç]¿8Ú쮜Y'±ø/'ïhܝY\j4ó”–Ÿæ)ØG?'Òü3©ð14?ý×i ùíÍ£faÂv0Û¶Šžf _.ßö«çÑžÙŽXH´ØùÞcxi,ºëœdï„’ß•W…/0oĨë£YbÔîKÅÕû«®ª†'_?Mo£|ÞH•0˜úÿås?UxïU=Óÿx<¹áNS9L#1©¶[}†&k„¾FÂ*ŽÏ"¯Ï¬ÉeÿÙyŽiLœeôÐ,‰oŽyvÜU¬>O5„úåÒžøe21r«FŒ=ºpÀùíþ­Ð/ËínÒCàAnÍf47(ëµ/[”»
tïgÿ\ÉhG¡
ŽýÏlڳñÊåùD 29'’b˜î³ÛR¥ ªYôƃ1±B§_êÄžA÷ºßÓˆ6Bƒò¢MÔ-ä.âµ! 啁õøú™ó™¹·ÅHæxKNOÌ¢!͝??
É ÷ò[ý/åïð£¾g-­ÄUÈ…?c7<ÙOiÒzWCˆÉÑ«ÐPà(Wxä÷Õ¹\(¯Cå.¯¨å,Õczz#Ô‹¸˜Ù¤VdFBg£á‹ƒ­?ãΝ|íºžïm{9Q¦¶kôØkÿ§ÌÎ/Ý®þèĹœðåRG
tI(L°þa™W@–ÅÓñO}Ê輦þúež¿˜Ž,ý3"ÝAB/óòDõÈ#ªpÙ!Úu†Ë¿aƒˆæöSÆN6C3i'ÚÓݨ.Ò– w1k¿rޝz‚—X|{n@{yø“'Ê^ÞYAÂFãËõ6©p,]UäQ½

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2008 af josemaria (Slettet)

Det er hvad jeg kan læse derinde.

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2008 af dnadan (Slettet)

Jeg downloader pr. definition ikke rar filer fra nettet.
Derfor pak det ud og læg det ud på peecee.dk igen.

Svar #4
02. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

http://peecee.dk/upload/view/94960

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. februar 2008 af Isomorphician

hvis de er ligedannede er sidernes indbyrdes forhold det samme, og vinklerne er de samme.
Dermed er a1/a2 = b1/b2 = c1/c2 = samme værdi

Denne værdi kvadrerer du for at få arealernes indbyrdes forhold.

Svar #6
02. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

Jeg har aldrig fået sådan en opgave, så jeg ved kke rigtig hvordan jeg skal regne det ud??

Brugbart svar (0)

Svar #7
02. februar 2008 af Isomorphician

20/8 = ??

Svar #8
02. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

det giver 2,5 skal jeg bare skrive det?

Brugbart svar (0)

Svar #9
02. februar 2008 af Isomorphician

Nej, det skal du kvadrere.

Svar #10
02. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

Hvordan gør jeg det???

Svar #11
02. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

jeg ved ikke hvordan man gøre

Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.