Kemi
HASTER!!!
03. februar 2008 af
theghostofyou (Slettet)
Jeg har fået til opgave at beregne hvor meget eddikesyre indeholder normal husholdningseddike (masse%)..
Til det har jeg lavet et forsøg, hvor vi titrerede husholdningseddiken med NaOH (har en titreringskurve). Jeg ved nogenlunde godt, hvordan jeg skal beregne masse%:
n(NaOH)=c*v=0,1*0,0025 L= 0,0025 mol/L
m(CH3COOH)=n*M=0,0025 M* 60,05 g/mol= 0.150125 g
Derefter skal jeg dividere med massen af husholdningseddiken, men jeg ved ikke rigtig hvordan..
Altså jeg kunne jo bruge formlen: dentisitet=m/v, men jeg ved ikke hvilken volumen, jeg skal bruge i dette tilfælde??
Er det den rigtige metode?
Vi startede med at hælde 25 mL eddikesyren i bægerglasset, hvorefter vi titrerede den med 25 mL NaOH..
Til det har jeg lavet et forsøg, hvor vi titrerede husholdningseddiken med NaOH (har en titreringskurve). Jeg ved nogenlunde godt, hvordan jeg skal beregne masse%:
n(NaOH)=c*v=0,1*0,0025 L= 0,0025 mol/L
m(CH3COOH)=n*M=0,0025 M* 60,05 g/mol= 0.150125 g
Derefter skal jeg dividere med massen af husholdningseddiken, men jeg ved ikke rigtig hvordan..
Altså jeg kunne jo bruge formlen: dentisitet=m/v, men jeg ved ikke hvilken volumen, jeg skal bruge i dette tilfælde??
Er det den rigtige metode?
Vi startede med at hælde 25 mL eddikesyren i bægerglasset, hvorefter vi titrerede den med 25 mL NaOH..
Svar #2
03. februar 2008 af theghostofyou (Slettet)
#1 Man bliver da nød til at skrive en titel, som fanger folks opmærksomhed, når de ikke gider at skrive tilbage!
Desuden ville jeg ikke poste det igen, hvis der var nogen der skrev tilbage!
Desuden ville jeg ikke poste det igen, hvis der var nogen der skrev tilbage!
Svar #3
03. februar 2008 af sapiens (Slettet)
"HASTER!!!" er ikke en titel der fanger, den irriterer bare. jeg svarer af princip ikke på indlæg med intetsigende titler som "hjælp!!" eller "haster!!", men måske vil andre. husk i fremtiden at lave dine lektier i god tid!
fra studieportalens retningslinjer: "Giv dit indlæg et sigende navn, så hjælper du de relevante brugere med at finde netop dit spørgsmål. Titler som: "Hjælp" og "Haster" er bandlyste."
fra studieportalens retningslinjer: "Giv dit indlæg et sigende navn, så hjælper du de relevante brugere med at finde netop dit spørgsmål. Titler som: "Hjælp" og "Haster" er bandlyste."
Svar #4
03. februar 2008 af theghostofyou (Slettet)
Jamen, hvis du havde tjekket mine tidligere indlæg, så ville du vide, at dette er mit første, hvor jeg har en titel som "haster". Desuden så SKREV jeg i god tid, nemlig kl 15 med en god titel. Men var der nogen der svarede???
Skriv et svar til: HASTER!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
