Matematik
Vektor /mat geni
04. februar 2008 af
Kapoor (Slettet)
Hej Mat genier
Kan simpelthen ikke denne opgave:;
Givet to vektorer i rummet
vektor a = (5,12,-11) og vektor c(t)=(2t, t-11, 2), t E(reelletal) R
a)
Bestemmelse af lænmgden af den længste af diagonalerne i det parallelelogram, der udspændes af vektor a og vektor c(4).
Mange tak
Kan simpelthen ikke denne opgave:;
Givet to vektorer i rummet
vektor a = (5,12,-11) og vektor c(t)=(2t, t-11, 2), t E(reelletal) R
a)
Bestemmelse af lænmgden af den længste af diagonalerne i det parallelelogram, der udspændes af vektor a og vektor c(4).
Mange tak
Skriv et svar til: Vektor /mat geni
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
