Engelsk
Hjælp til rettelse af engelsk !!:(
05. februar 2008 af
chelseafan23 (Slettet)
English essay
My name is Philip, and I would like to introduce myself by this personal essay.
I’m a 17 year old boy, who live with my parents in a little town or village called Hellebæk(Hellebaek) in Denmark. My mother is a Pole and right at the time, she is a housewife, because she is unemployed. Whole her family lives in Poland. My uncles, aunts, cousins, and my grandmother. My grandfather was unfortunately hit by cancer and he died 6 years ago.
My father is on the other hand a 100 percent Dane and he works for a petrol company. Before his present work, he was a professional racing cyclist. He won a lot of stages in his career, but one of his biggest victories was, when he won a stage in the 1970 Tour de France. Unfortunately, I haven’t inherited my fathers cycling talent, but I have inherited my fathers interest for sport. That was a little brief of my family, now it is about myself.
I’m a student at Helsingor High school. I have chosen the social studies side, because I’m really interested how the society works and how it is build up. Almost every day I discuss the daily political situation with my class-mates and we are very committed about the international politics. I’m very interested about my social studies because it include economics, sociology and media for example the stock markets, and study the subject in depth of the different social classes.
In my spare time, I like to watch movies and these different sports event , like soccer, handball, American football, and the Olympics games. But I am not only watching these kind of sports, I also play soccer with my friends, just for pleasure, and I play volleyball in a small local club. I have been playing there for nearly 3 years now.
Besides sport, I am also playing music. I take lessons in singing but I am only just started.
Håber der er en der vil være sød at rette den, skal aflevere den imorgen
På forhånd tak
Mvh. Philip
My name is Philip, and I would like to introduce myself by this personal essay.
I’m a 17 year old boy, who live with my parents in a little town or village called Hellebæk(Hellebaek) in Denmark. My mother is a Pole and right at the time, she is a housewife, because she is unemployed. Whole her family lives in Poland. My uncles, aunts, cousins, and my grandmother. My grandfather was unfortunately hit by cancer and he died 6 years ago.
My father is on the other hand a 100 percent Dane and he works for a petrol company. Before his present work, he was a professional racing cyclist. He won a lot of stages in his career, but one of his biggest victories was, when he won a stage in the 1970 Tour de France. Unfortunately, I haven’t inherited my fathers cycling talent, but I have inherited my fathers interest for sport. That was a little brief of my family, now it is about myself.
I’m a student at Helsingor High school. I have chosen the social studies side, because I’m really interested how the society works and how it is build up. Almost every day I discuss the daily political situation with my class-mates and we are very committed about the international politics. I’m very interested about my social studies because it include economics, sociology and media for example the stock markets, and study the subject in depth of the different social classes.
In my spare time, I like to watch movies and these different sports event , like soccer, handball, American football, and the Olympics games. But I am not only watching these kind of sports, I also play soccer with my friends, just for pleasure, and I play volleyball in a small local club. I have been playing there for nearly 3 years now.
Besides sport, I am also playing music. I take lessons in singing but I am only just started.
Håber der er en der vil være sød at rette den, skal aflevere den imorgen
På forhånd tak
Mvh. Philip
Svar #1
05. februar 2008 af Isomorphician
17 year old = 17-year-old
who live = and I
a Pole = Polish
right at the time = presently
Whole her = Her whole
fathers = father's (x2)
brief = brief introduction
interested = interested in
the society = society
commited about... = interested in international politics.
interested about = interested in
it include = it includes
and these different = different
event, like = events like
Olympics games = Olympics eller Olympic games.
kind = kinds
I am only just = I have just begun/started
Kan det passe din far også vandt OL-guld?
who live = and I
a Pole = Polish
right at the time = presently
Whole her = Her whole
fathers = father's (x2)
brief = brief introduction
interested = interested in
the society = society
commited about... = interested in international politics.
interested about = interested in
it include = it includes
and these different = different
event, like = events like
Olympics games = Olympics eller Olympic games.
kind = kinds
I am only just = I have just begun/started
Kan det passe din far også vandt OL-guld?
Svar #2
05. februar 2008 af chelseafan23 (Slettet)
tak skal du have, fordi du gad at rette den, og ja min far vandt også ol-guld:)
Skriv et svar til: Hjælp til rettelse af engelsk !!:(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
