Matematik

Trigonometri

05. februar 2008 af Nick8 (Slettet)
Hej, jeg skal have hjælp med at løse dette:

I en retvinklet trekant med arealet 24 har den ene katete længden 6. Beregn længden af den anden katete.

Er det så korrekt at bruge formelen: ½*a*b*sin(c)=A

Også sige: ½*6*sin(90)/24=den anden katete?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2008 af mathon

"Er det så korrekt at bruge formelen: ½*a*b*sin(c)=A"

ja men RIGTIG anvendt

½*k1*k2*sin(90°)=24

6*k2*1=2*24

k2 = 2*24/6 = 2*4 = 8

Svar #2
05. februar 2008 af Nick8 (Slettet)

ok, tak

Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.