Matematik
Hjælp
06. februar 2008 af
Als-fyr (Slettet)
Reklamen for FUN appelsiner består af 1/12 af en flamingoappelsin med diameter 2,5m.
Hvor meget vejer skiven når flamingo har en massefylde på 20kg/m^3.
Hvor meget vejer skiven når flamingo har en massefylde på 20kg/m^3.
Svar #1
06. februar 2008 af mathon
rumfang: (1/12)*(pi/6)*d^3 = (pi/72)*(2,5 m)^3 = 0,681769 m^3
skivens masse = (rumfang*massefylde = (0,681769 m^3)*(20kg/m^3) = 13,6 kg
skivens masse = (rumfang*massefylde = (0,681769 m^3)*(20kg/m^3) = 13,6 kg
Svar #2
06. februar 2008 af mathon
V_kugle = (4/3)*pi*r^3 = (4/3)*pi*(d/2)^3 = (4/3)*pi*(d^3/8) = (pi/6)*d^3
Svar #4
06. februar 2008 af Als-fyr (Slettet)
Reklamen for FUN appelsiner består af 1/12 af en flamingoappelsin med diameter 2,5m
Skrivens krumme overflade skal males orange, de halvcirkelformede sider males gule.
Hvor stort et areal skal der købes gul maling til? (det der er inden i appelsinen)
Skrivens krumme overflade skal males orange, de halvcirkelformede sider males gule.
Hvor stort et areal skal der købes gul maling til? (det der er inden i appelsinen)
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
