Matematik
ALT Geometri + Trigiometri..
07. februar 2008 af
Shining-Star (Slettet)
Hej SP
Jeg skal til "prøve" i matematik (på højniveau)i morgen. Det er kun noget med Geometri g Trigiometri, dvs. Pythagoras, cos, sin og tan, og de co-si-ta-relationerne mm.
1. Del må vi ikke bruge hjælpe midler.
2. Del må vi bruge alt (bortset fra nettet + snakke med hinanden) ..
Mit spørgsmål: Hvad er meget godt at huske, og hvad ville være en god idé at forberede ? - Fra nu af.
Andet spørgsmål, da jeg desværre ikke helt er med på hvornår og hvordan man bruger cos, sin & tan, da vi desværre kun har haft det et kort forløb, ville jeg spørge om nogle ikke kunne komme med nogle meget lettelige forklaringer.. Har prøvet nettet, wiki, bogen.. men kan desværre ikke helt overskue det ..
Håber ikke det er for meget for langt, btw. dette er den karakter som er afhængig af mit karaktersnit.. Og ja --> Det er forresten kun 1.g! :)
Jeg skal til "prøve" i matematik (på højniveau)i morgen. Det er kun noget med Geometri g Trigiometri, dvs. Pythagoras, cos, sin og tan, og de co-si-ta-relationerne mm.
1. Del må vi ikke bruge hjælpe midler.
2. Del må vi bruge alt (bortset fra nettet + snakke med hinanden) ..
Mit spørgsmål: Hvad er meget godt at huske, og hvad ville være en god idé at forberede ? - Fra nu af.
Andet spørgsmål, da jeg desværre ikke helt er med på hvornår og hvordan man bruger cos, sin & tan, da vi desværre kun har haft det et kort forløb, ville jeg spørge om nogle ikke kunne komme med nogle meget lettelige forklaringer.. Har prøvet nettet, wiki, bogen.. men kan desværre ikke helt overskue det ..
Håber ikke det er for meget for langt, btw. dette er den karakter som er afhængig af mit karaktersnit.. Og ja --> Det er forresten kun 1.g! :)
Svar #1
08. februar 2008 af bluegambler (Slettet)
Husk:
Lommeregner; Bøger; Noter; flere ens skriveredskaber; vinkelmåler; lineal; blyant....
Gældende for en retvinklet trekant:
sin(a) = modstående katete / hypotenusen
cos(a) = hosliggende katete / hypotenusen
tan(a) = modstående katete / hosliggende katete
tan(a) = sin(a)/cos(a)
Se følgende link for cosinus relationerne: http://www.itc.fa.dk/software/ies-math/trigonometri/applets/yogen1/yogen1.html
Se følgende link for sinusrelationerne: http://www.itc.fa.dk/software/ies-math/trigonometri/applets/seigen/seigen.html
Håber du kan bruge det, bare husk på det du har lært, så går det nok...
Lommeregner; Bøger; Noter; flere ens skriveredskaber; vinkelmåler; lineal; blyant....
Gældende for en retvinklet trekant:
sin(a) = modstående katete / hypotenusen
cos(a) = hosliggende katete / hypotenusen
tan(a) = modstående katete / hosliggende katete
tan(a) = sin(a)/cos(a)
Se følgende link for cosinus relationerne: http://www.itc.fa.dk/software/ies-math/trigonometri/applets/yogen1/yogen1.html
Se følgende link for sinusrelationerne: http://www.itc.fa.dk/software/ies-math/trigonometri/applets/seigen/seigen.html
Håber du kan bruge det, bare husk på det du har lært, så går det nok...
Skriv et svar til: ALT Geometri + Trigiometri..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
