Matematik

Hjælp!!

09. februar 2008 af piip (Slettet)
En funktion f(x)er givet ved f(x)= -1/3x^3 + 2x^2
Jeg ska bestemme monotoniforholdene for f(x)

Ville i være søde at hjælpe mig?

Tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2008 af josemaria (Slettet)

1) Find f'(x)
2) find nulpunkterne (f'(x)=0)
3) bestem om funktionen forholdsvis er aftagende eller voksende før og efter hvert nulpunkt.

Svar #2
09. februar 2008 af piip (Slettet)

Hvordan finder jeg f'(x)?

Svar #3
09. februar 2008 af piip (Slettet)

f´(x)= 1/3x^3 + 2x ??+
???

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2008 af josemaria (Slettet)

Kan du ikke differentere??

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. februar 2008 af josemaria (Slettet)

f(x)= ax^n+bx+c
f'(x)= n*ax^(n-1)+b

Svar #6
09. februar 2008 af piip (Slettet)

Hvad gør du her josemaria?

Skriv et svar til: Hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.