Matematik
Funktionsforskrift
11. februar 2008 af
JTPUK (Slettet)
Hej,
Sidder med en sidste opgave som lyder: Angiv en funktionsforskrift for sammenhængen mellem ental genstande og alkholpromillen for en kvinde på 60kg
Jeg har et koordinatsystem. men ved ikke rigitig hvad jeg skal gøre...??
Smil fra mig
Sidder med en sidste opgave som lyder: Angiv en funktionsforskrift for sammenhængen mellem ental genstande og alkholpromillen for en kvinde på 60kg
Jeg har et koordinatsystem. men ved ikke rigitig hvad jeg skal gøre...??
Smil fra mig
Svar #1
11. februar 2008 af sigmund (Slettet)
Vi må først vide lidt om baggrunden for opgaven... Har du ikke sammenhængende tal for antal genstande og alkoholpromillen?
Svar #2
11. februar 2008 af JTPUK (Slettet)
Ja jeg har antal genstande af x asken og promiller af y asken.
Hvor jeg har integnet en kvinde på 60 kg hvor mange promiller hun har pr genstand,fx: 1 genstand = 0,10 - 2 gensatdn = 0,30 - 3 genstande = 60
4 genstande = 70 - genstande = 80
Håber jeg kan hjælpes...
Hvor jeg har integnet en kvinde på 60 kg hvor mange promiller hun har pr genstand,fx: 1 genstand = 0,10 - 2 gensatdn = 0,30 - 3 genstande = 60
4 genstande = 70 - genstande = 80
Håber jeg kan hjælpes...
Svar #3
11. februar 2008 af JTPUK (Slettet)
Kan det passe at det vil hedder y=0,3x y=0,6 y=0,7
Er det en funktionsforskrift?
Er det en funktionsforskrift?
Skriv et svar til: Funktionsforskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
