Matematik
Funktionsforskrift
11. februar 2008 af
JTPUK (Slettet)
Kan det passe at det vil hedder y=0,3x y=0,6 y=0,7
Er det en funktionsforskrift?
Er det en funktionsforskrift?
Svar #1
11. februar 2008 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Øhhhh! Jeg aner intet om hvad du skal, men jeg kan da fortælle, at y=0,3x y=0,6 y=0,7 intet har at gøre med en funktionsforskrift.
Øhhhh! Jeg aner intet om hvad du skal, men jeg kan da fortælle, at y=0,3x y=0,6 y=0,7 intet har at gøre med en funktionsforskrift.
Svar #2
11. februar 2008 af JTPUK (Slettet)
Ja jeg har antal genstande af x asken og promiller af y asken.
Hvor jeg har integnet en kvinde på 60 kg hvor mange promiller hun har pr genstand,fx: 1 genstand = 0,10 - 2 gensatdn = 0,30 - 3 genstande = 60
4 genstande = 70 - genstande = 80
Håber jeg kan hjælpes...
Hvor jeg har integnet en kvinde på 60 kg hvor mange promiller hun har pr genstand,fx: 1 genstand = 0,10 - 2 gensatdn = 0,30 - 3 genstande = 60
4 genstande = 70 - genstande = 80
Håber jeg kan hjælpes...
Skriv et svar til: Funktionsforskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
