Tysk
Tysk oversættelse
21. august 2004 af
Gorm13 (Slettet)
Kan nogle hjælp mig med at rette denne korte tysk oversættelse.
Ungdomsmagasinet Scala beretter følgende:
De gamle har ofte deres problemer. Bedstemor Krause fortæller
f.eks. om sit liv: Hun lever i Østberlin i sin toværelses lejlighed,
hendes mand er død, og hendes børn er flyttet for mange år siden.
Deres egne børn er allerede store. Fru Krauses søn er flyttet langt
bort.
----------------------------------------
Mit bud.
Das Jugendmagazin ”Scala” berichtet folgend:
Die alten haben oft ihr Probleme. Grobmutter Krause erzählt
z.B. von ihrem Leben: Sie lebt in Ostberlin in ihre Zweizimmerwohnung,
ihr Mann ist gestorben, und ihr Kinder ist vor viele Jahren ausgeziehen.
Ihren eigenen Kinder sind schon alt. Frau Krauses Sohn ist lange weggeziehen.
På forhånd tak!
Ungdomsmagasinet Scala beretter følgende:
De gamle har ofte deres problemer. Bedstemor Krause fortæller
f.eks. om sit liv: Hun lever i Østberlin i sin toværelses lejlighed,
hendes mand er død, og hendes børn er flyttet for mange år siden.
Deres egne børn er allerede store. Fru Krauses søn er flyttet langt
bort.
----------------------------------------
Mit bud.
Das Jugendmagazin ”Scala” berichtet folgend:
Die alten haben oft ihr Probleme. Grobmutter Krause erzählt
z.B. von ihrem Leben: Sie lebt in Ostberlin in ihre Zweizimmerwohnung,
ihr Mann ist gestorben, und ihr Kinder ist vor viele Jahren ausgeziehen.
Ihren eigenen Kinder sind schon alt. Frau Krauses Sohn ist lange weggeziehen.
På forhånd tak!
Svar #1
21. august 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)
folgend = das Folgende
ihr*e* Probleme
Grob = Groß
ihre*r* ...Wohnung
Kinder *sind*
vor viele*n* Jahren
ausgeziehen = weggezogen
Ihre* eigenen Kinder
weggeziehen = weggezogen
ihr*e* Probleme
Grob = Groß
ihre*r* ...Wohnung
Kinder *sind*
vor viele*n* Jahren
ausgeziehen = weggezogen
Ihre* eigenen Kinder
weggeziehen = weggezogen
Skriv et svar til: Tysk oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
