Kemi
HJÆLP det haster MEGET!
13. februar 2008 af
Gunner3 (Slettet)
Opgave 6.4
Færdiggør følgende reaktionsskemaer, idet du vælger sandsynlige reaktioner. Navngiv alle organiske stoffer blandt både reaktanter og produkter. Angiv endvidere i hvert tilfælde, hvilken reaktionstype, der er tale om.
a. CH3 – CH2 – CH = CH – CH3 + H2
b. CH3 – CH = CH2 + HCl
c. CH3 – CH2 – CHBr - CH3
Opgave 5.2
Beregn pH for følgende opløsninger ved 25 °C.
a. 0,0348 M NaOH.
b. 0,00236 M Ca(OH)2.
100 mL af hver af de to opløsninger blandes.
c. Beregn pH for bandingen.
Færdiggør følgende reaktionsskemaer, idet du vælger sandsynlige reaktioner. Navngiv alle organiske stoffer blandt både reaktanter og produkter. Angiv endvidere i hvert tilfælde, hvilken reaktionstype, der er tale om.
a. CH3 – CH2 – CH = CH – CH3 + H2
b. CH3 – CH = CH2 + HCl
c. CH3 – CH2 – CHBr - CH3
Opgave 5.2
Beregn pH for følgende opløsninger ved 25 °C.
a. 0,0348 M NaOH.
b. 0,00236 M Ca(OH)2.
100 mL af hver af de to opløsninger blandes.
c. Beregn pH for bandingen.
Skriv et svar til: HJÆLP det haster MEGET!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
