Kemi

Støkiometri

13. februar 2008 af Molle-16 (Slettet)
Hej alle..
Jeg er i gang med en rapport, og kommer så til en opgave hvor der står beskriv med dine egne ord hvad støkiometri er, jeg har ingen problemer med at lave et støkiometrisk skema, det er mere det at forklare hvad det egentlig er?!

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2008 af mathon

støkiometri = måling af grundstoffers mængdeforhold (gr. "stoicheion" = "element"; gr. "metrein" = "måle".

Ved støkiometri forstås nu især beregninger vedrørende de stofmængder, der indgår i kemiske reaktioner.

Skriv et svar til: Støkiometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.