Kemi
CO2 stregformel ?
15. februar 2008 af
kim19 (Slettet)
stegformlen for CO2 er den ikke:
O=C=O
?
O=C=O
?
Svar #2
15. februar 2008 af Unknownz (Slettet)
er du sikker på at der ikke skal være enkeltbindinger?
Svar #4
06. november 2011 af maria048 (Slettet)
Er det ikke med en binding? Altså 2 elektroner 1 bindestreg?
Skriv et svar til: CO2 stregformel ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
