Kemi
Hastighedsudtrykket for nedbrydningsprocessen
23. august 2004 af
Shape (Slettet)
Opgave 6)
Den naturlige nedbrydning af ozon er en 2. ordens reaktion med hastighedskonstanten:
k = 5 * 10^-3 L*(mol*s)^-1:
2O3(g) <-> 3O2(g)
a) Opskriv hastighedsudtrykket for nedbrydningsprocessen??
Er det ikke noget med V = v[A] / T??
b) Beregn den tid, det vil tage for ozonkoncentrationen at falde fra
[O3] = 2,0/10^-8M til [O3] = 1,0*10^-10 M
Styreligningen vi skal bruge her??
Men jeg kan ikke finde ud af opgave a)??
Hvordan gør man det? :)
På forhånd tak
Den naturlige nedbrydning af ozon er en 2. ordens reaktion med hastighedskonstanten:
k = 5 * 10^-3 L*(mol*s)^-1:
2O3(g) <-> 3O2(g)
a) Opskriv hastighedsudtrykket for nedbrydningsprocessen??
Er det ikke noget med V = v[A] / T??
b) Beregn den tid, det vil tage for ozonkoncentrationen at falde fra
[O3] = 2,0/10^-8M til [O3] = 1,0*10^-10 M
Styreligningen vi skal bruge her??
Men jeg kan ikke finde ud af opgave a)??
Hvordan gør man det? :)
På forhånd tak
Svar #2
23. august 2004 af Shape (Slettet)
Tror jeg har fundet ud af det
Opgave a)
v = 5*10^-3L *(mol*s)^-1 * [O3]^2
Opgave a)
v = 5*10^-3L *(mol*s)^-1 * [O3]^2
Skriv et svar til: Hastighedsudtrykket for nedbrydningsprocessen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
