Matematik
Paralleogram udspændt af vektorer?
17. februar 2008 af
887 (Slettet)
Sidder her med følgende opgave:
Tegn det parallelogram, der er udspændt af:
a=(1,4) og b=(7,-4)
og beregn dets vinkler!?
A hvadfor en hest!?
"Som er udspændt af"?
Det er jo bare to punkter hvordan skal jeg dog have lavet et parallelogram?
Tegn det parallelogram, der er udspændt af:
a=(1,4) og b=(7,-4)
og beregn dets vinkler!?
A hvadfor en hest!?
"Som er udspændt af"?
Det er jo bare to punkter hvordan skal jeg dog have lavet et parallelogram?
Svar #1
17. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Prøv at tegne dine to vektorer i samme begyndelses punkt
Spejl det, og du vil have et parallelogram.
Spejl det, og du vil have et parallelogram.
Svar #2
17. februar 2008 af 887 (Slettet)
Min evne til tænke og dermed forstå hvad du mener lige nu proportional med 0! Jeg er helt væk!..
Svar #3
17. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
../
./ <-- Dette er to vilkårlige vektorer.
/__
. .____
../. . . /
./. . . / <-- Nu er vektorerne tilmed spejlet.
/___/
...elegant. Beregn vinklerne heri.
./ <-- Dette er to vilkårlige vektorer.
/__
. .____
../. . . /
./. . . / <-- Nu er vektorerne tilmed spejlet.
/___/
...elegant. Beregn vinklerne heri.
Skriv et svar til: Paralleogram udspændt af vektorer?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
