Fysik
Om kræfter og vandtryk
18. februar 2008 af
Justesen51 (Slettet)
Jeg har fået stillet en opgave der handler om enkeltkræfter, vandtryk og jordtryk.
Men jeg kan simpelthen ikke komme igang med den.
Den handler om en dæmning, hvor jeg skal bestemme vandtryk og nogle kræfter f1 og f2.
Jeg har smidt opgaven op på peecee.dk, så jeg slipper for at skulle skrive alle informationerne herind. Jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig, for jeg har virkelig stirret mig blind på den her opgave i et stykke tid nu.
Det eneste jeg måske kunne forestille mig, var at man i spørgsmål 1 kunne opfatte vandtrykket på dæmningen som kraftsystemets resultant (R=V=sqrt(Vx^2+Vy^2)) og det er sådan set det jeg er kommet frem til.
På forhånd tak.
http://peecee.dk/upload/view/98364
Men jeg kan simpelthen ikke komme igang med den.
Den handler om en dæmning, hvor jeg skal bestemme vandtryk og nogle kræfter f1 og f2.
Jeg har smidt opgaven op på peecee.dk, så jeg slipper for at skulle skrive alle informationerne herind. Jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig, for jeg har virkelig stirret mig blind på den her opgave i et stykke tid nu.
Det eneste jeg måske kunne forestille mig, var at man i spørgsmål 1 kunne opfatte vandtrykket på dæmningen som kraftsystemets resultant (R=V=sqrt(Vx^2+Vy^2)) og det er sådan set det jeg er kommet frem til.
På forhånd tak.
http://peecee.dk/upload/view/98364
Skriv et svar til: Om kræfter og vandtryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
