Matematik

HER ER DEN SÅ!

19. februar 2008 af caaamie (Slettet)
Jeg får oplyst, at en eksponentiel (fx)=b*a^x udvikling vokser med 35 % pr. x - enhed (delta x = 1):

bestem grundtallet a: det blev så 1,35

Men hvordan skal jeg så bestemme fremskrivningsfaktoren og den procentvise funktionstilvækst svarende til delta x 0,25?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2008 af ibibib (Slettet)

Fy=1,35^0,25

Skriv et svar til: HER ER DEN SÅ!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.