Kemi
Oxidation af 2-peopanol
20. februar 2008 af
den.lille.hafferlaff (Slettet)
Hei.
Jeg sidder med et kemi kemiproblem som jeg håber at en af jer derude kan hjælpe mig med.
Jeg skal oxidere 2-propanol med kalciumdichromat, og den første del kan jeg godt, men så er det ligesom om at jeg går i stå.
2-propanol (CH2CHCH2OH) skal oxideres med kalciumdichromat (Cr2O7 2-)
Det må jo altså komme til at se sådan her ud:
CH2CHCH2OH + Cr2O7 2- = ? +Cr 3+
Men hvad er det lige der skal stå efter = ?
Håber der er nogen der kan hjælpe.
MVH
Christina
Jeg sidder med et kemi kemiproblem som jeg håber at en af jer derude kan hjælpe mig med.
Jeg skal oxidere 2-propanol med kalciumdichromat, og den første del kan jeg godt, men så er det ligesom om at jeg går i stå.
2-propanol (CH2CHCH2OH) skal oxideres med kalciumdichromat (Cr2O7 2-)
Det må jo altså komme til at se sådan her ud:
CH2CHCH2OH + Cr2O7 2- = ? +Cr 3+
Men hvad er det lige der skal stå efter = ?
Håber der er nogen der kan hjælpe.
MVH
Christina
Svar #1
20. februar 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)
Jeg har en rapport om Oxidation (hvis du er interesseret)
Svar #2
20. februar 2008 af den.lille.hafferlaff (Slettet)
Den vil jeg da meget gerne se hvis jeg må. :)
Skriv et svar til: Oxidation af 2-peopanol
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
