Kemi
resktionsskema for titrering
20. februar 2008 af
den.lille.hafferlaff (Slettet)
Endnu et spørgsmål om reaktionsskemaer
20 ml (C3H4O2) titreres med 20 ml NAOH-opløsning (Begge er de 0,700M)
Nå de to så titreres bliver det C3H4O2 + NAOH = ?????
Nogen der kan hjælpe med hvad der skal stå på den anden side af = ?
Endnu et spørgsmål om reaktionsskemaer
20 ml (C3H4O2) titreres med 20 ml NAOH-opløsning (Begge er de 0,700M)
Nå de to så titreres bliver det C3H4O2 + NAOH = ?????
Nogen der kan hjælpe med hvad der skal stå på den anden side af = ?
Svar #1
20. februar 2008 af Larsendrengen (Slettet)
C3H4O2 må være acrylsyre CH2=CH-COOH
Man får så Na saltet ved titreringen CH2=CH-COONa
Man får så Na saltet ved titreringen CH2=CH-COONa
Svar #2
20. februar 2008 af den.lille.hafferlaff (Slettet)
Det er propensyre der skal titreres med NaOH. Men om det gør nogen forskel det ved jeg da ikke lige :)
Svar #3
20. februar 2008 af Larsendrengen (Slettet)
Hvor ved du fra at det ikke er acrylsyre, for jeg har svært ved at se andre syrer med den sumformel.
Skriv et svar til: resktionsskema for titrering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
