Matematik
Fortegn!!!
01. marts 2003 af
SP anonym (Slettet)
Davs... Jeg har et lille problem.
Jeg kan ikke finde ud af det der med fortegn og plus/minus tal.
Gider i svare mig på om nedenstående stykker er rigtige?
Hvis ikke gider i så ikke lige skrive hvordan man gør?
-5+-5= -10
-5--5= 0
5--5= 10
-5-5 = -10
Jeg står og skal til STOR prøve på mandag så jeg vil gerne have lidt hjælp med nogle stykker ligesom dem der er ovenfor. HVORDAN PLUSSER OG MINUSSER MAN PLUS OG MINUS TAL???
//Punken//
Jeg kan ikke finde ud af det der med fortegn og plus/minus tal.
Gider i svare mig på om nedenstående stykker er rigtige?
Hvis ikke gider i så ikke lige skrive hvordan man gør?
-5+-5= -10
-5--5= 0
5--5= 10
-5-5 = -10
Jeg står og skal til STOR prøve på mandag så jeg vil gerne have lidt hjælp med nogle stykker ligesom dem der er ovenfor. HVORDAN PLUSSER OG MINUSSER MAN PLUS OG MINUS TAL???
//Punken//
Svar #1
01. marts 2003 af Mango Juice (Slettet)
Det er rigtigt nok..
du skal bare vide, at
+- = -
og at
-- = +
det kan jeg se du har forstand på
held og lykke
du skal bare vide, at
+- = -
og at
-- = +
det kan jeg se du har forstand på
held og lykke
Svar #2
01. marts 2003 af Xabbu (Slettet)
Her kommer lige nogle grundlæggende regler:
+- = -
-+ = -
++ = +
-- = +
Og ja, dine stykker er rigtige.
i -5+-5 har du en to minuser som giver +, derfor plusser du tallene, men der skal stadig et minus foran.
I den næste står der -5 og så 2 minuser som jo gir plus. Derfor -5+5. Ligeledes med den næste 5 + 5, da -- = +
-5-5 er den samme som den første.
Håber du kunne bruge mine svar.
/Xabbu
+- = -
-+ = -
++ = +
-- = +
Og ja, dine stykker er rigtige.
i -5+-5 har du en to minuser som giver +, derfor plusser du tallene, men der skal stadig et minus foran.
I den næste står der -5 og så 2 minuser som jo gir plus. Derfor -5+5. Ligeledes med den næste 5 + 5, da -- = +
-5-5 er den samme som den første.
Håber du kunne bruge mine svar.
/Xabbu
Skriv et svar til: Fortegn!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
