Matematik
Interval på x-aksen
23. februar 2008 af
Morten1988 (Slettet)
Hej alle.
Er ved at løse Forberedelsesmateriale til 5 timers skriftelig terminsprøve i matematik.
Nu er jeg så gået stå i a) i den sidste opgave.
Mangler kun at regne opgave 7 så ville blive glad hvis nogen gad give et hint til a)
http://www.ditalbum.dk/matematik.gif
På forhånd mange tak :)
Er ved at løse Forberedelsesmateriale til 5 timers skriftelig terminsprøve i matematik.
Nu er jeg så gået stå i a) i den sidste opgave.
Mangler kun at regne opgave 7 så ville blive glad hvis nogen gad give et hint til a)
http://www.ditalbum.dk/matematik.gif
På forhånd mange tak :)
Svar #2
23. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Løs følgende to ligninger:
f(x)=0 og f(x)=9, så vil du få dit interval.
f(x)=0 og f(x)=9, så vil du få dit interval.
Skriv et svar til: Interval på x-aksen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
