Matematik
Differentialligning
23. februar 2008 af
Mulle-L (Slettet)
y'-2y=4x^2-4x
Der skal bestemmes en linje for den kurve, som disse ekstremumspunkter vil tilhøre.
Jeg har gjort således:
y'=4x^2-4x+2y <=>
0=4x^2-4x+2y <=>
4x^2= 4x-2y <=>
4x^2-4x=-2y <=>
y= 4x^2-4x/2
Er det rigtigt, hvis ikke hvor ligger fejlen?
Tak
Der skal bestemmes en linje for den kurve, som disse ekstremumspunkter vil tilhøre.
Jeg har gjort således:
y'=4x^2-4x+2y <=>
0=4x^2-4x+2y <=>
4x^2= 4x-2y <=>
4x^2-4x=-2y <=>
y= 4x^2-4x/2
Er det rigtigt, hvis ikke hvor ligger fejlen?
Tak
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
