Matematik

Sandsynlighed

24. februar 2008 af testbruger (Slettet)
Lad U = (1,2,3,4,5) være et udfaldsrum med sandsynlighedsfunktionen P. Bestem P(4), når det oplyses at.

a) P(1) = P(2) = P(3) = P(4) = P(5)

b) P(1) = P(3) = 0,1 og P(2) = P(4) = P(5)

c) P(1) = P(3) = 0,1 og P(2) = 0,2 og P(5) = 0,3

Nogen der kan hjælpe mig den opgave?

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2008 af ibibib (Slettet)

Du skal udnytte at summen af alle fem sandsynligheder er 1.

Svar #2
24. februar 2008 af testbruger (Slettet)

Ja de skal lægges sammen, ikke?

Kan du give et eks.?

Svar #3
24. februar 2008 af testbruger (Slettet)

Come on, er der slet ikke nogen?

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. februar 2008 af Isomorphician

a) Hvis der er fem lige store sandsynligheder, og de tilsammen giver 1, hvor stor er sandsynligheden så for dem hver?

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. februar 2008 af Madsst (Slettet)

a) P(1)+P(2)+P(3)+P(4)+p(5)=1,
og P(1)=P(2)=P(3)=P(4)=P(5) giver dig at
P(4)+P(4)+P(4)+P(4)+P(4)=5P(4) = 1 => P(4)=1/5

Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.