Matematik
Differentiering af e^-x
24. februar 2008 af
NFC (Slettet)
Jeg kan ikke huske hvordan jeg skal differentiere e^-x, og jeg kan ikke lave resten af mi naflevering hvis jeg ikke finder ud af det.. :/
Nogen, der kan hjælpe?
Tak..
Nogen, der kan hjælpe?
Tak..
Svar #5
24. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Til en anden gang:
f(x)=g(h(x)) --> f'(x)=h'(x)*g'(h(x))
I dette eksempel:
f(x)=e^(-x) --> -1*e^(-x)
f(x)=g(h(x)) --> f'(x)=h'(x)*g'(h(x))
I dette eksempel:
f(x)=e^(-x) --> -1*e^(-x)
Skriv et svar til: Differentiering af e^-x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
