Matematik
Isoler Q
25. februar 2008 af
Shortay-C (Slettet)
hvordan isolerer man Q i nedenstående formel.
y^2=Q*x-Q*a+k
y^2=Q*x-Q*a+k
Svar #1
25. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Træk først k fra på begge sider. Sæt nu Q uden for en parentes på højresiden. Divider derefter igennem med indholdet af parentesen, så er Q isoleret. Prøv det.
Svar #2
25. februar 2008 af Shortay-C (Slettet)
Hvad gør jeg efter jeg er nået så langt her:
y^2-k=Q(x-a) ?
y^2-k=Q(x-a) ?
Skriv et svar til: Isoler Q
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
