Matematik

Omskrivning af uligheden

26. februar 2008 af Ibrahimovic10 (Slettet)
Kan du hjælpe mig ?

1)
100*y </= - 20x + 6

2)
30*y </= - 15 + 45

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2008 af mathon

1)
100*y </= - 20x + 6

y </= -0,2x+0,06

2)
30*y </= 30
y </= 1

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2008 af mathon

2)
30*y </= - 15 + 45
hvis der SKULLE have stået
30*y </= -15x + 45, så

y </= -0,5x+1,5

Svar #3
26. februar 2008 af Ibrahimovic10 (Slettet)

Okay kan y </= -0,2x+0,06 forkortes til -0,08?

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2008 af mathon

Nej

Skriv et svar til: Omskrivning af uligheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.