Matematik

hjælp please..differentialligningen

26. februar 2008 af Maria20 (Slettet)

Der er givet differentialligningen:

1.Bestem den løsning y = f(x) hvis graf går igennem punktet P(1,-3)

2.Bestem en ligning for den rette linie, der tangerer grafen for f(x) i punktet P(1,-3)

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2008 af andersbm (Slettet)

Må vi ikke se differentialligningen?

Svar #2
26. februar 2008 af Maria20 (Slettet)

dy/dx= 3*kvadratrod 4+y y>-4

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2008 af dnadan (Slettet)

altså:
dy/dx=3*sqrt(4+y), hvor y>-4

et hint: seperation af de variable

Svar #4
26. februar 2008 af Maria20 (Slettet)

lige præcis

Skriv et svar til: hjælp please..differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.