Matematik

Udregn vinkelen mellem hældningen a og x-aksen

27. februar 2008 af shafh (Slettet)
Jeg hældningen, a, og vil rigtig gerne finde dens vinkel til x-aksen
Altså hvad er vinklen mellem på mellem a=a*x og y=0 ?
Kan man sige 90/a?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2008 af Isomorphician

arctan(a) = v

Svar #2
27. februar 2008 af shafh (Slettet)

Hvad er arctan(a)? Kenner ikke den funktion?
Åh du tænker at hvis man ganger 1/a så får vi tan(a)?

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2008 af dnadan (Slettet)

tan(v)=a
<=>
arctan(a)=v

Svar #4
28. februar 2008 af shafh (Slettet)

Ahh tan^(-1) kender jeg det bedre som

Skriv et svar til: Udregn vinkelen mellem hældningen a og x-aksen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.