Matematik
Geometri opgave?
27. februar 2008 af
12345MARIA (Slettet)
i trekant ABC /BC/=2 /AB/ OG /AC/=5/2/AB).
a) bestem cos C
b) bestem arealtet af trekant ABC undtryk ved c
er der nogn som kan hjælpe mig fordi har virkelig prøvet men forstår bare ikk nogt og er helt lost i hvertfald til geometri ?
a) bestem cos C
b) bestem arealtet af trekant ABC undtryk ved c
er der nogn som kan hjælpe mig fordi har virkelig prøvet men forstår bare ikk nogt og er helt lost i hvertfald til geometri ?
Svar #2
27. februar 2008 af 12345MARIA (Slettet)
men hvordan regner jeg det ud, fordi forsåtr simpelthen ikk nogt af sin og cos osv.
Svar #3
27. februar 2008 af Isomorphician
Hvis du sætter |AB| = 1, får du en trekant med siderne, 1, 2 og 2,5.
Brug cosinusrelationen: c^2 = a^2 + b^2 -2ab*cos(C) til at finde vinkel C
Brug cosinusrelationen: c^2 = a^2 + b^2 -2ab*cos(C) til at finde vinkel C
Skriv et svar til: Geometri opgave?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
