Spansk
Hos på spansk??
28. februar 2008 af
Tillan (Slettet)
Sidder lige med en oversættelses aflevering, og kan simpelthen ikke finde ordet hos, altså at være hos nogen, nogen stedet.
Hvis du lige har det, kunne det var perfekt.
På forhånd tak :)
Hvis du lige har det, kunne det var perfekt.
På forhånd tak :)
Svar #1
28. februar 2008 af JuMMe^ (Slettet)
F.eks. Du kan ikke blive hos os - no puedes quedarte con nosotros
han er hjemme hos sin broder - está con su hermano
hjemme hos mig = en mi casa
vi spiser til aften hos Gómez i morgen = mãnana cenaremos en casa de los Gómez
han er chauffør hos Gómez - está de chófer con la la familia Gómez
Jeg har købt den hos slagteren = lo he comprado en la carnicería
han er hjemme hos sin broder - está con su hermano
hjemme hos mig = en mi casa
vi spiser til aften hos Gómez i morgen = mãnana cenaremos en casa de los Gómez
han er chauffør hos Gómez - está de chófer con la la familia Gómez
Jeg har købt den hos slagteren = lo he comprado en la carnicería
Skriv et svar til: Hos på spansk??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
