Matematik

reducere

28. februar 2008 af 215 (Slettet)
kunne i hjælpe mig med denne

(7-5x)*7 = 11*(-3+5)

jeg ville blive glad vis i også skrev udregning

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2008 af Marie+Louise (Slettet)

Prøv at gange tallene uden for parentesen ind i parentesen først.

Svar #2
28. februar 2008 af 215 (Slettet)

har og ved at svaret skal være -3 men jeg for det til 2,02?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

(7-5x)*7=11*(-3+5)
<=>
49-35x=-33+55
<=>
49-22=35x
<=>
27=35
<=>
27/35=x

Den ligning du har der giver ikke -3!

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

27=35x

Svar #5
28. februar 2008 af 215 (Slettet)

ahh fandt min fejl

har set opgaven forkert

11*(3x+5)

srry

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

(7-5x)*7=11*(3x+5)
<=>
49-35x=33x+55
<=>
49-55=33x+35x
<=>
-6=68x
<=>
-6/68=x <=> x=-3/68

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

Rettelse:

-6/68=x <=> x=-3/34

Sjuskefejl.

Skriv et svar til: reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.