Matematik

stamfunktion!!!!

01. marts 2008 af Tina17 (Slettet)
Jeg tænkt på at skal man først differentier funktionen for at bagefter kunne finde stamfunktionen?!!

1)Bestem stamfunktionen som går gennem punktet (2,0)

f(x)=2x+3

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

f(x)=2x+3

F(x)=x^2+3x+k

Indsæt dit punkt of find k!!!!

Svar #2
01. marts 2008 af Tina17 (Slettet)

Mange tak:)

Skriv et svar til: stamfunktion!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.