Matematik
Areal af x
02. marts 2008 af
luktho88 (Slettet)
Hej
Jeg har en parabel:
y = 9 - x^2
Og en linje:
y = x + 3
De to funktioner afgrænser et areal x, som jeg skal bestemme. Jeg har regnet med fremtil at skæringspunkterne er -3 og 2. Skal jeg sætte ligningerne lig med hinanden og finde det bestemte integral fra -3 til 2?
Så det bliver:
(integralet fra -3 til 2)6 - x^2 - x dx
Eller hva gør jeg lige?
Jeg har en parabel:
y = 9 - x^2
Og en linje:
y = x + 3
De to funktioner afgrænser et areal x, som jeg skal bestemme. Jeg har regnet med fremtil at skæringspunkterne er -3 og 2. Skal jeg sætte ligningerne lig med hinanden og finde det bestemte integral fra -3 til 2?
Så det bliver:
(integralet fra -3 til 2)6 - x^2 - x dx
Eller hva gør jeg lige?
Skriv et svar til: Areal af x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
