Matematik
logaritme og in
02. marts 2008 af
9200 (Slettet)
Hvad er foreskellen på disse to? (log og In)
Svar #4
02. marts 2008 af dnadan (Slettet)
#1 såfremt, der er tale om 10-tals logaritmen, så er det korrekt. Der findes dog uendelig mange logaritmer log_2 er en af dem, her er grundtallet netop 2.
Svar #5
02. marts 2008 af Sherwood (Slettet)
#4 Det har du naturligvis ret i. Men på gymnasieniveau er det vist nok at lære om 10-tals logaritmen. Og for forståelsens skyld er det derfor også nemmere kun at nævne den.
Svar #6
02. marts 2008 af -Zeta- (Slettet)
#2.
log(x) = a <=> x = 10^a
ln(x) = a <=> x = e^a
hvor log(x) er titalslogaritmen.
log(x) = a <=> x = 10^a
ln(x) = a <=> x = e^a
hvor log(x) er titalslogaritmen.
Skriv et svar til: logaritme og in
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
