Matematik
brøk til decimal
03. marts 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Dette er en ret nem opgave, men har HELT glemt hvordan jeg skal gribe den an.
Jeg skal skrive (2/10) som et decimal tal.
Siger man, hvormange gange går 2 op i 10. Eller ganger man tæller med 100 og dividere med nævner, dvs.
(2*100/10)=20
Jeg skal skrive (2/10) som et decimal tal.
Siger man, hvormange gange går 2 op i 10. Eller ganger man tæller med 100 og dividere med nævner, dvs.
(2*100/10)=20
Svar #2
03. marts 2008 af princess-my father is the king of kings (Slettet)
Divider,som brøkstregen antyder
2/10=0,2
2/10=0,2
Skriv et svar til: brøk til decimal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
