Matematik

besøgendee

03. marts 2008 af Sweety11 (Slettet)
Mandage 699 (besøgende)
Tirsdage 981 (besøgende)
Onsdage: 1624 (besøgende)

Torsdage 1685 (besøgende)
Fredage 993 (besøgende)
Lørdage 1146 (besøgende)

antallet af besøgende på onsdage og torsdage udgør tilsammen en stor brøkdel af månedens besøgstal.
hvilken af brøkerne 1/3, 2/5, 1/2 kommer denne brøkdel nærmest?

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2008 af dnadan (Slettet)

Har du et bud?

Hint: læg alle besøgende sammen, så har du månedens besøgstal.
på samme måde med onsdag og torsdag.

Hvad mon så det næste træk er?

Brugbart svar (1)

Svar #2
03. marts 2008 af Danielras (Slettet)

(onsdag + torsdag)/samlet = 3309/7218 = 0.464

Svar #3
03. marts 2008 af Sweety11 (Slettet)

- Jamen hvilken af brøkerne 1/3, 2/5, 1/2 kommer denne brøkdel nærmest???

Brugbart svar (1)

Svar #4
03. marts 2008 af Danielras (Slettet)

1/3 = 0.33
2/5 = 0.40
1/2 = 0.50

Skriv et svar til: besøgendee

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.