Fysik
bølge
04. marts 2008 af
Izzle (Slettet)
Håber nogen kan hjælpe mig..
Nogle bestemte vandbølger har en frekvens på 20 Hz og en bølgelængde på 4,0 cm
Beregn bølgernes periode og fart?
Nogle bestemte vandbølger har en frekvens på 20 Hz og en bølgelængde på 4,0 cm
Beregn bølgernes periode og fart?
Svar #1
04. marts 2008 af Lurch (Slettet)
Jeg kan ikke forestille mig at de relevante formler ikke står i din bog....
Perioden T
f = 1/T
Bølger med bølgelængde L, frekvens f og hastighed v
L*f = v
Perioden T
f = 1/T
Bølger med bølgelængde L, frekvens f og hastighed v
L*f = v
Svar #3
04. marts 2008 af Lurch (Slettet)
frekvensen er f = 20Hz og bølgelængden er L = 0.04m. Indsæt i formlerne for at finde de resultater du søger
Skriv et svar til: bølge
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
