Matematik
''adi- farvestof''
04. marts 2008 af
Fubu_girl (Slettet)
Hejsa
Jeg har en lille opgave jeg er gået i stå med :S
Der står at: en dreng på 60 kg indtager 5 flasker rød sodavand på 0,25l .. hvis ADI (acceptabel daglig indtagelse) er 4. beregn om han har overholdt grænseværdien der er på 4.
man skulle så gange for at få den i mg..
60kg * 4 =240mg, skal han max indtage.
dernæst skal vi regne ud hvor meget der er i de 5 sodavand ..
udefra vores forsøg er der 12mg azorubin pr 50ml .. Dvs. der er på 1 liter 240mg.
240 / 4( altså 0,25) = 60
60*5 = 300
'dvs. han overholder ikke grænseværdien ..
er denne beregning rigtig :S ??!
Jeg har en lille opgave jeg er gået i stå med :S
Der står at: en dreng på 60 kg indtager 5 flasker rød sodavand på 0,25l .. hvis ADI (acceptabel daglig indtagelse) er 4. beregn om han har overholdt grænseværdien der er på 4.
man skulle så gange for at få den i mg..
60kg * 4 =240mg, skal han max indtage.
dernæst skal vi regne ud hvor meget der er i de 5 sodavand ..
udefra vores forsøg er der 12mg azorubin pr 50ml .. Dvs. der er på 1 liter 240mg.
240 / 4( altså 0,25) = 60
60*5 = 300
'dvs. han overholder ikke grænseværdien ..
er denne beregning rigtig :S ??!
Skriv et svar til: ''adi- farvestof''
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
